Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TNL Municipiul Arad și-a ales noua conducere!

Peste de 200 de tineri liberali au participat la alegerile TNL din Municipiul Arad, alături de invitați de la organizația seniorilor, reprezentanți în administrația locală și invitați de la organizațiile TNL din județele învecinate. Noul președinte al TNL Municipiul Arad este Radu Mateuț, de profesie jurist.

TNL Municipiul Arad și-a ales noua conducere!
Comentează 0

„Vă propun să atragem alături de noi cât mai mulți tineri capabili, să schimbăm percepția tinerilor despre politică și percepția societății despre tineri. Aș vrea să fim cât mai implicați în viața comunității, să avem idei bune și inițiative, să vorbim prin fapte. Avem toate pârghiile necesare, mulți tineri din ziua de astăzi au în spate cariere personale impresionante, sunt medici, ingineri sau tineri cu afaceri prospere. Îmi doresc să îi atragem alături de noi, să arătăm că suntem capabili și profesioniști”, a spus Radu Mateuț.

Din echipa de conducere TNL Municipiul Arad fac parte secretarul general Bianca Butur și prim-vicepreședinții Ionuț Drăgoescu, Darius Bozeșan și Darko Voștinar, o echipă de vicepreședinți și membri care lucrează pe cartiere.

În această primăvară vor avea loc alegeri pentru organizația județeană TNL, condusă în acest moment de Bogdan Faur.

 

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite