Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tinerii liberali se asigură că victimele comunismului nu vor fi uitate niciodată!

Libertatea și democrația trebuie apărate,  nu sunt dintotdeauna și nu vor dura dacă nu sunt înrădăcinate în valori: acesta este mesajul principal pe care îl transmit an de an tinerii liberali, prin întrunirea la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, la Sighetul Marmației.

Tinerii liberali se asigură că victimele comunismului nu vor fi uitate niciodată!
Comentează 0

La a XIV-a ediție a Școlii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu” au participat în acest an și liderii PNL, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, președintele TNL, Mara Mareş, secretarul general PNL, Lucian Bode, Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, Ministrul Culturii, Raluca Turcan, europarlamentarul și președintele PNL Cluj, Daniel Buda și președintele PNL Bistrița, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

„Victimele comunismului nu trebuie uitate niciodată! Libertatea a fost obținută cu un preț, astăzi ne bucurăm de ea și trăim în democrație, dar nu trebuie să uităm ce a însemnat comunismul, dacă vrem să păstrăm libertatea pe termen lung. Credem că pentru a avea un viitor european, trebuie să cunoaștem istoria și să promovăm valorile democratice”, a spus Bogdan Faur, liderul tinerilor liberali (TNL) Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite