Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TNL Brazii și-a ales un nou președinte (FOTO-VIDEO)

Echipa TNL Brazii și-a les un nou președinte în persoana tânărului Abiam Căprar â, alături de un birou puternic format din tineri care își doresc să pună umărul pentru dezvoltarea comunei Brazii.

TNL Brazii și-a ales un nou președinte (FOTO-VIDEO)
Comentează 1

Ședința de alegeri a avut loc ieri 18 iunie la Căminul Cultural din Secaș. Alături de membrii organizației TNL Brazii au fost prezenți și președintele PNL Brazii, Ioan Vesa, primarul comunei Brazii, Nicuşor Vesa, Dorin Cătană viceprimarul comunei Brazii, precum și primarii comunelor Dieci și Buteni respectiv Ştefan Petru Galea și Mircea Braiți.

Invitați speciali au fost Răzvan Cadar, secretarul general al PNL Arad şi vicepreşedinte al Consilului Judeţean, consilierul judeţean Simona Stan, Bogdan Faur și Alisa Flavia Patko (PNL-Sebiș).

Abiam Căprar a fost ales cu unanimitate de voturi de către membrii TNL Brazii. „Avem încredere în noul preşedinte ales, Abiam Căprar, pentru faptul că este un tânăr serios și îşi dorește o echipă unită pentru comuna Brazii. Suntem de asemenea convinși că acești tineri vor să construiască o filială tot mai puternică la Brazii, care să pună umărul la dezvoltarea comunei prin diferite proiecte.Ne bucurăm că acești tineri au venit deja cu propuneri și idei viabile și vor să se implice în dezvoltarea acestei comune deosebit de frumoase”, a declarat Răzvan Cadar.

Galerie foto (28)


Scrie un comentariu

trimite