Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tipuri de femei care vor fi înșelate toată viața. Le plângi de milă!

Trădarea e un act nociv, care distruge relații și ucide suflete! Deși te descurajăm să cazi în capcana de a crede că tu ești unica vinovată pentru că el nu se poate împăca cu fidelitatea, psihologii sunt de părere că deții și partea ta de responsabilitate în haosul întunecat de factori ai infidelității.

Tipuri de femei care vor fi înșelate toată viața. Le plângi de milă!
Comentează 0

Cu alte cuvinte, dacă tipul cu care ai construit o relație nu se încadrează deloc în tipologia bărbaților care înșală, e posibil să fii tu cea care atrage infidelitățile ca un magnet.

Află dacă faci și tu parte dintre tipurile de femei care se vor confrunta cu infidelități pe tot parcursul vieții. De acum încolo, vei ști dacă este cazul să schimbi ceva la tine sau dacă poți să dai vina, cu inima curată, doar pe dozele fatale de ghinion din viața ta sentimentală!

Femeia cicălitoare

Nimic din ce face el nu e bine și simți nevoia să îi indici mereu, cu o figură nemulțumită, tot ceea ce greșește. Habar nu are cum să se îmbrace, dieta lui e un dezastru, amicii nu au nicio calitate și nici măcar în pat nu e bun de ceva. Din păcate, te poți întâlni chiar și cu întruchiparea răbdării pe pământ, relația ta nu poate urma decât două scenarii: fie te va părăsi, fugind mâncând pământul, fie te va înșela.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite