Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tipuri de cupluri BLESTEMATE: dragostea lor nu are nicio șansă

Atunci când te implici într-o nouă relație, nu ai cum să nu te gândești la modul în care va evolua aceasta și la șansele pe care le are.

Tipuri de cupluri BLESTEMATE: dragostea lor nu are nicio șansă
Comentează 0

Deși fiecare legătură sentimentală este diferită, există anumite indicii care oferă informații prețioase despre cum se vor înțelege partenerii. Din păcate, deși unii dintre ei simt că se află în relația nepotrivită, tot nu reușesc să se desprindă și să își caute fericirea în altă parte. Este important să știi când duci o luptă care nu își are rostul.

Află ce tipuri de cupluri sunt blestemate să nu aibă parte de împlinire sentimentală și dacă se numără și al tău pe această listă neagră!

Cuplul alfa: două caractere încăpățânate

Cuplul alfa este cel format din doi parteneri care nu sunt dispuși la compromisuri. Indiferent de situație, niciunul dintre ei nu vrea să renunțe la opiniile lui. Oricât de mult s-ar iubi aceștia, nu vor avea niciodată parte de o relație frumoasă, ci de un câmp de luptă. Multe dintre discuțiile lor se vor transforma în dueluri verbale, ceea ce va afecta mult atmosfera din cuplu.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite