Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Țigări ascunse într-o autoutilitară, descoperite la PTF Nădlac (FOTO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit, ascunse într-o autoutilitară, 2.737 de pachete de ţigări, în valoare de 54.740 lei, pe care şoferul mijlocului de transport a încercat să le scoată din țară fără documente de proveniență.

Țigări ascunse într-o autoutilitară, descoperite la PTF Nădlac (FOTO)
Comentează 0

Ieri dimineață, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat la ieșirea din țară, la volanul unei autoutilitare înmatriculate în România, un cetățean român în vârstă de 43 de ani, însoțit de un alt cetățean român în vârstă de 38 de ani.

Astfel, în urma controlului amănunțit, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchete, într-un spațiu special amenajat, mai multe pachete cu țigări.

În cadrul cercetărilor preliminare, pasagerul a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută și urma să le transporte în Franța, șoferul autovehiculului neavând cunoștință despre acest lucru.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 54.740 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite