Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TetraBrazil SUMMER CAMP DAY, pe Ştrandul Neptun

TetraBrazil SUMMER CAMP DAY, pe Ştrandul Neptun
Comentează 0

Săptămâna viitoare, Dinu Maghici pune în aplicare o primă etapă din proiectul pe care încearcă să-l implementeze în România. Tetra Brazil – un proiect dedicat copiilor, şi care se speră să prindă şi la noi în ţară, aşa cum a prins în întreaga lume. „Important e copilul să facă mişcare, să se perfecţioneze. Trebuie să-i facem pe copii să îşi dorească să fie cei mai buni, să joace fotbal cu zâmbetul pe buze, să facă sport până la urmă”, spune Dinu Maghici.

TetraBrazil este un mix între fotbal și futsal, jocul care a dezvoltat jucători cum ar fi: Pele, Ronaldo, Ronaldinho. TetraBrazil încurajează dezvoltarea abilităților tehnice, învață jucătorii să controleze mingea, să paseze și să se miște repede, să fie creativi și să aibe încredere în jocul lor, totul conform filosofiei: JOACĂ-TE! ANTRENEAZĂ-TE! CONCUREAZĂ!

Săptămâna viitoare Dinu Maghici le-a pregătit doritorilor un Summer Camp Day. Luni şi joi sunt zile dedicate copiilor cu vârsta între 8 şi 9 ani, iar marţi şi vineri celor cu vârsta de 10-13 ani. O tabără de o zi, în care programul conţine 2 ore de antrenament, apoi copii vor lua masa, urmată de bazin, şi activităţi în aer liber. Totul, pe Ştrandul Neptun.

Începând din 26 iunie cei interesaţi se pot înregistra la numerele de telefon: 0749145592 sau 0774436486.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite