Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școala de fotbal TetraBrazil și-a deschis porțile la Arad

Școala de fotbal TetraBrazil și-a deschis porțile la Arad
Comentează 1

Școala de fotbal TetraBrazil este prezentă pentru prima dată în viața sportului arădean, grație antrenorului Dinu Maghici, care a urmat o pregătire în acest sens în SUA, urmată de un certificat care îi atestă competennțele în acest domeniu. Festivitatea deschiderii acestei școli a avut loc miercuri, 1 Iunie 2016, pa stadionul din Sânleani. La manifestare au participat copii, părinți și reprezentanți de marcă ai fotbalului local. 

TetraBrazil este un mix între fotbal și futsal, jocul care a dezvoltat jucători cum ar fi: Pele, Ronaldo, Ronaldinho. TetraBrazil încurajează dezvoltarea abilităților tehnice, învață jucătorii să controleze mingea, să paseze și să se miște repede, să fie creativi și să aibe încredere în jocul lor, totul conform filosofiei: JOACĂ-TE! ANTRENEAZĂ-TE! CONCUREAZĂ!

TetraBrazil are programul curriculum JUNIOR pentru copii de 5-11 ani și curriculum ACADEMIE pentru copii de 12-18 ani, fiecare program fiind dezvoltat pentru a permite susținerea de antrenamente săptămânale, sprijin pentru cluburile de fotbal de performanță, tabere de vacanțe și petreceri. Fiecare curriculum folosește o combinație între fottbal și futsal, care devine pe zi ce trece cea mai populară versiune de joc din Brazilia.

Așadar, dacă un părinte  vrea pentru copilul său un mediu care încurajează creativitatea, exeperimentarea, bucuria, distracția, o experiență de învățare calitativă și dragostea pentru joc sau  pregătirea pentru viitoare noi experiențe în fotbal, focusate pe dezvoltarea din punct de vedere tehnic, tactic, fizic și psihologic ca și jucători, Școala TetraBrazil oferă această oportunitate.

Participanții au fost invitați să participe la un antrenament în stilul școlii de fotbal TetraBrazil și la diferite concursuri:  concursul ”Lovirea barei” pentru tătici, concursul ”Penalty de la 9m” pentru mămici și concursul surpriză ”Șut la poartă legat la ochi”. S-au acordat diplome și premii.

Pe ritmuri de samba a fost adus tortul TetraBrazil din care au gustat toți participanții, reamintind că TetraBrazil  este un program de succes care pregătește copiii pentru succes.

TetraBrazil are porțile larg deschise, începând de astăzi și pentru arădeni, ca o încununare a efortului depus pe parcursul mai multor ani.

C. P.

 

 

Galerie foto (128)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite