Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Teatrix– două premii la Festivalul Rotary

Teatrix– două premii la Festivalul Rotary
Comentează 0

TrupaTeatrix de la Palatul Copiilor Arad a fost selectată să participe la a treia ediţie a Festivalul Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret Baia Mare – ACTING 2016. Actorii de la Palat au interpretat “Opera Panica (Cabaret tragic)” după Alejandro Jodorowsky, în regia Gabrielei Pavel. La acestă ediție Alex Hosszu a obținut Premiul de interpretare “Stefan Iordache” iar Ioana Balint a câștiga tPremiul pentru rostire scenică “Valeria Covătariu”.

Surprize pentru participanți

La festival au participat unsprezece trupe de teatru din ţară, juriul fiind format din cadre universitare de la Facultatea de Teatru şi Televiziune din Cluj.“Pe lângă prezentarea spectacolelor, participanţii au beneficiat de ateliere teatrale, de întâlniri cu personalităţi din lumea teatrului, de spectacole de teatru profesionist, precumşi de alte surprize oferite de organizatorii festivalului”, a spus Gabriela Pavel, prof.coord. Cercul de teatru.

Actorii de la Palat

Din distribuţia spectacolului au făcut parte Raluca Bajura, Ioana Balint, Iulia Bock, Tudor Bodea, Radu Căprariu, Vladimir Cristea, Vlad Drijman, Miruna Gabor, Alex Hosszu, Vlad Nicoraş, Carla Olteanu și Andreea Pintilie.Teatrix a participat la acestă ediţie a festivalului ca urmarea parteneriatului existent între trupă şi Clubul Rotary Arad Cetate, al cărui preşedinte este Alexandru Nagy-Vizitiu.

 Giulia Ghender – redactor

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite