Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul Primăverii și-a deschis porțile înflorite la EXPO Arad

Târgul Primăverii și-a deschis porțile înflorite la EXPO Arad
Comentează 0

Cel mai important târg de flori, grădinărit și bunuri de larg consum din regiune are loc în perioada 8-10 aprilie la Expo Arad.

Evenimentul reunește aproximativ 150 de firme și este dedicat celor care iubesc florile și vor să  își amenajeze sau să își întrețină grădina acum la începutul primăverii, dar și celor care sunt în căutarea cadoului potrivit pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor care se apropie.

Florari, comercianți de scule și utilaje pentru grădinărit, producători de mobilier și decorațiuni de grădină vor pune la dispoziție tot ce este nevoie pentru a întâmpina primăvara așa cum se cuvine în casele și grădinile noastre.

Târgul Primăverii nu putea fi complet fără participarea firmelor care oferă vizitatorilor îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți, accesorii și decorațiuni pentru casă, produse handmade, bijuterii, produse de înfrumusețare, dulciuri, produse alimentare tradiționale.

Ca de fiecare data Zona Food este unul din punctele de atracție pentru cei care aleg să viziteze în cele trei zile Târgul Primăverii de la Expo Arad.

”Am deschis azi Târgul Primăverii, un eveniment care adună, de fapt, trei evenimente într-unul, adică avem pe partea de Târgul Primăverii, zona de flori și grădinărit, zona de îmbrăcăminte, încălțăminte, bunuri de larg consum și, de asemenea, în paralel este Târgul de Construcții și Instalații Energii Regenerabile Confort Construct & Instal, care a revenit anul acesta după doi ani de pauză și Târgul Apicol, în care cei ce sunt interesați pe zona aceasta pot găsi produse pentru apicultori, dar și miere și produse pe bază de miere.

Sunt aproximativ 150 de firme la Expo Arad, sunt foarte multe de văzut și așteptăm arădenii să vină și să se bucure de ceea ce am reușit să facem, ca împreună să ne pregătim de primăvara ce a început zilele acestea”, a lansat tuturor invitația Cimi Enache, regizorul principal al târgului și din anul acesta.

Informații suplimentare:

+40.257.208.800, 0730.188 291  cimi.enache@ccia-arad.ro

https://ro-ro.facebook.com/TARGULPRIMAVERII

Orar vizitare

Vineri, 8 aprilie: 10.00 – 20.00

Sâmbătă, 9 aprilie: 10.00 – 20.00

Duminică, 10 aprilie: 10.00 – 18.00

În  aceeași perioada vor mai avea loc:

  1. Confort Construct & Instal (tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluții eficiente pentru reducerea costurilor utilităților), +40.730.188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro
  2. Târgul Arpicultura (echipamente si produse pentru apicultori, miere și produse apicole, dulciuri, etc.), +40.729.969.669, alex.butar@ccia-arad.ro
 

Galerie foto (169)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite