Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul Primăverii - Cel mai mare târg de flori, grădinărit și bunuri de larg consum din vestul țării s-a deschis la EXPO ARAD

Târgul Primăverii - Cel mai mare târg de flori, grădinărit și bunuri de larg consum din vestul țării s-a deschis la EXPO ARAD
Comentează 0

Cel mai mare târg de flori, grădinărit și bunuri de larg consum din vestul țării are loc în perioada 18-21 aprilie 2019. Găzduit de Expo Arad, în acest an evenimentul aduce laolaltă cei mai buni producători și comercianți de flori veniți din toate colțurile țării, ofertele fiind bogate și în materie de accesorii și unelte pentru grădinărit.

Industria handmade va fi și ea prezentă prin creații unicat ale artizanilor locali, în timp ce iubitorii de lectură se vor bucura de un târg de carte.

Dacă îți cauți destinații de vis pentru vacanță, trebuie să știi și că ofertele turistice prezente la Targul Primaverii te vor încânta!

Ești așteptat să îți bucuri simțurile, într-un eveniment plin de culoare și prospețime! Programul târgului este următorul:

Joi: 11.00-20.00

Vineri: 11.00-20.00

Sâmbătă: 10.00-20.00

Duminică: 10.00-16.00

Târgul are loc și de această dată la Expo Arad, cel mai mare centru expozițional din vestul țării, strategic amplasat la mai puțin de doi kilometri de autostrada A1, ce poate astfel deservi cu ușurință atât Aradul, cât și Timișoara.

Galerie foto (128)


Scrie un comentariu

trimite