Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul de Crăciun de la Arad, ediția din anul 2023

Târgul de Crăciun de la Arad, ediția din anul 2023
Comentează 3

Târgul de Crăciun din Arad, ediția din anul 2023 și-a deschis porțile în data de 30 noiembrie 2023 și va putea fi vizitat până în 7 ianuarie 2024.

Anul acesta, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură, au decis ca târgul să fie organizat în Piața „Avram Iancu“ și pe strada Mețianu.

Startul pregătirilor pentru amenajarea târgului a fost dat deja dinainte, organizatorii dorind să fie siguri că pentru weekend-ul prelungit prilejuit de Ziua Națională a României, în oraș este deja creată o atmosferă unică, specifică celor mai așteptate sărbători din an.

Anul acesta, la Târgul de Crăciun participă un număr de 49 de comercianți, majoritatea din municipiul și județul Arad.

La târg se comercializează preparate culinare diverse, vin fiert, dulciuri, cadouri, jucării, produse hand-made, decorațiuni, produse artizanale.

Noutatea ediției din acest an este roata panoramică, cu o înălțime de 30 de metri, ce a fost amplasată în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“.

Zona dedicată celor mici este strada Mețianu, unde se găsește amenajată îndrăgita Căsuță a lui Moș Crăciun. Aici se organizează diverse activități creative pentru micuții care vor veni la târg.

În serile de vineri, sâmbătă și duminică pe scena amplasată în Piața „Avram Iancu“ vor avea loc concerte de colinde și cântece de iarnă.

Târgul de Crăciun va putea fi vizitat, zilnic, între orele 11.00 – 23.00.

Galerie foto (131)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite