Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul de construcţii, instalații și decorațiuni interioare revine la Expo Arad

Târgul internaţional Confort Construct & Instal își deschide din nou porțile la Expo Arad, în perioada 8-10 aprilie 2022. Cel mai mare eveniment de construcții și instalații din Vestul României, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, adună în fiecare an firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de mii de persoane, specialiști, agenți economici și public larg.

Târgul de construcţii, instalații și decorațiuni interioare revine la Expo Arad
Comentează 0

„După cum știți, activitatea din complexul Expo Arad s-a reluat în condiții de maximă siguranță sanitară. După o perioada cu multe restrictii, reluarea evenimentelor la nivel global a venit cu o cerere foarte mare din partea firmelor, prin urmare am comasat mai multe evenimente în aceeași perioadă, respectiv Târgul de construcții și instalații, Târgul primăverii cu secțiunile de flori și grădinărit, bunuri de larg consum și Târgul apicol”, declară Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

În cadrul târgului Confort Construct & Instal  vor fi expuse tehnologii și materiale de construcții, mobilier și decorațiuni interioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice și sanitare, energii regenerabile, imobiliare, soluții eficiente pentru reducerea costurilor utilităților.

„Ne bucurăm că restricțiile legate de pandemie s-au relaxat în mare măsură și putem să revenim cu organizarea târgurilor și expozițiilor pe care Camera de Comerț, Industrie și Agricultura a județului Arad le avea în program în fiecare an”, informează Cimi Enache, managerul evenimentului.

Informații și înscrieri: 

+40.257.280 800, +40.730.188 291

cimi.enache@ccia-arad.ro

http://www.ccia-arad.ro/confort/

https://www.facebook.com/confortconstructinstal/

 

Orar vizitare

Vineri, 8 aprilie: 10.00 – 20.00

Sâmbătă, 9 aprilie: 10.00 – 20.00

Duminică, 10 aprilie: 10.00 – 18.00

 

Confort Construct & Instal 2022 se va desfășura în perioada 8-10 aprilie la Expo Arad.

În  aceeasi perioada vor avea loc:

  1. Târgul Primăverii (flori, amenajări peisagistice, articole pentru grădinărit, mobilier de grădină, bunuri de larg consum, mobilier și decorațiuni, produse handmade, jucării, articole hobby si oferte turistice) - +40.730.188 291, cimi.enache@ccia-arad.ro

  2. Târgul Arpicultura (echipamente si produse pentru apicultori, miere și produse apicole, dulciuri, etc.)  -

+40.729.969.669, alex.butar@ccia-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite