Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târg de adopţii canine în Subcetate: ediția din acest an se va desfășura sâmbătă

O nouă ediţie a târgului de adopţii canine va avea loc în acest weekend. Ediţia aceasta se va desfăşura în data de 30 martie între orele 10:00 – 13:00 la Parcul Chinologic din Subcetate.

Târg de adopţii canine în Subcetate: ediția din acest an se va desfășura sâmbătă
Comentează 0

Toţi iubitorii de animale sunt invitaţi la acest târg pentru a putea adopta un suflet fără stăpân. Evenimentul organizat de cei de la Adăpostul Public Arad se află la cea de-a patra ediţie, celelalte ediţii având un real succes. „Datorită succesului avut în trecut, am hotărât organizarea unei noi ediţii de adopţii canine. Ne bucurăm că arădenii au îmbrăţişat iniţiativa noastră şi sperăm ca tot mai multe necuvântătoare să îşi găsească o familie iubitoare. Fiecare câine oferit spre adopţie este sterilizat, are vaccinul anti-rabic făcut, este microcipat şi pleacă către noua sa familie cu un carnet de sănătate. Astfel încurajâm principiul «Adoptă, nu cumpăra!»” , a declarat Marian Denis Talpă, reprezentant al Gospodaririi Comunale Arad.

Mai trebuie spus că, la târg sunt aşteptaţi şi arădenii care nu doresc să adopte un câine, dar pot ajuta prin donaţii câinii care se vor întoarce la Adăpostul Public Arad.

C.F.

 

 

 

 

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite