Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tablou WildNature decorat cu muschi plat si bombat, licheni, plante si flori stabilizate

Traim, simtim, intelegem si descriem natura intr-un mod diferit. Din colectia de tablouri cu licheni AdryiArt, bestsellerul lunii mai si iunie se remarca prin designul inedit ce creeaza o metamorfoza impresionanta a oricarei incaperi, fie ca vorbim despre caminul tau, cladiri de birouri (birou, receptie, sala de conferinte, etc.), cabinete medicale, restaurante, camere de hotel si nu numai.

Tablou WildNature decorat cu muschi plat si bombat, licheni, plante si flori stabilizate
Comentează 1

Preferat, in general, de domni, pentru decorul living-ului, tabloul WildNature cu echinops criogenat, feriga stabilizata si diverse flori criogenate scoate din anonimat spatiile cu design modern. Ramele, ce complimenteaza lucrarea din prisma texturii si a compozitiei cromatice, pot fi si ele alese in dimensiuni/culori diferite, contribuind la decorul inedit ce poarta amprenta personalitatii tale. Mai mult decat atat, tabloul poate fi expus pe perete in doua moduri, oferind posibilitati variate de experiente senzoriale, indiferent de dimensiunile incaperii in care urmeaza a fi integrat.

Fundalul realizat dintr-o combinatie de muschi - plati, bombati si creti, cu aspect salbatic - si licheni ofera privitorului posibilitatea de a savura frumusetile naturii din confortul propriului camin, sentimentul de maretie fiind sporit de perspectiva profunda a nuantelor de verde ce unesc intreaga cromatica si se reunesc in armonie, sugerand o liniste profunda. Pentru un interior cu personalitate, mult farmec si o puternica amprenta de masculinitate, iti propunem acest tablou cu o vibratie aparte, ce puncteaza, in mod artistic, notele de rafinament.

Optand pentru integrarea unei decoratiuni cu licheni in interiorul caminului tau, poti aduce aduce un plus de distinctie si mister prin farmecul elementelor naturale ce invita la relaxare in inima naturii de acasa. Muschii plati si bombati, lichenii, plantele si florile stabilizate din compozitia tabloului tonic emana optimism si veselie, facandu-l numai bun de accesorizat intr-un interior amenajat in culori sobre. Alege tablouri cu licheni ce combina un aer fresh cu un stil de viata de lux, invita natura in casa si bucura-te de frumusetea ei in cel mai artistic mod cu putinta!

Fa o declaratie de stil casei tale, adaugand o pata de culoare si personalitate unor pereti goi care pot parea, deseori, reci, comuni, banali. Indiferent daca optezi pentru unul sau mai multe decoratiuni cu licheni, muschi si plante stabilizate, creatiile naturale vor impresiona la nivel vizual prin combinatia de culori vesnic in tendinte, care va aduce un plus de personalitate oricarei incaperi. Fiecare decoratiune din categoria de tablouri cu licheni reprezinta o creatie unica semnata de catre echipa AdryiArt, realizata special pentru o atmosfera deosebita si un plus de eleganta a interiorului in care va fi amplasata.

Calitatea net superioara a tabloului cu muschi - plati, bombati si creti, cu aspect salbatic – licheni, echinops criogenat, feriga stabilizata si diverse flori criogenate reda foarte fidel farmecul naturii salbatice adus, acum, in spatiul intim al casei. Indiferent de dimensiunile sau nuantele ramelor alese, tabloul va avea in permanenta un impact aparte, transmitand numeroase emotii prin modul in care unele detalii sunt evidentiate si combinatiile deosebite de culori. Legatura stransa cu natura poate fi acum resimtita prin tabloul enigmatic, devenit, deja, printre clienti, una dintre cele mai apreciate modalitati de a reda o atmosfera de liniste, culoare si prospetime incaperii, un sentiment de libertate sau senzatie de spatiu intr-un living modern, amenajat cu stil.


Scrie un comentariu

trimite