Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de DVD-uri cu filme de animație și aventuri au fost donate DGASPC Arad

Sute de DVD-uri cu filme de animație și aventuri au fost donate DGASPC Arad
Comentează 1

Sute de DVD-uri cu filme de animație și aventuri au fost donate DGASPC Arad  la inițiativa și prin amabilitatea Fundației Ringier România.

Astfel, zilele lungi și friguroase de iarnă vor trece, cu siguranță, mai ușor pentru copiii ocrotiți în sistemul de protecție din casele de tip familial și centrele de plasament din județul Arad. Aceștia vor putea viziona ultimele apariții cinematografice dedicate copiilor și adolescenților  și se vor putea întâlni cu eroii favoriți din desenele animate.

“Poveste încâlcită”, “Pirații din Caraibe”, “Cars”, “Alladin”, “Pisici aristocrate”, “Frumoasa si Bestia”, “Nemo”, “Marry Poppins”, “Incredibilii” sunt doar câteva din titlurile filmelor pe suport  DVD, care vor ajunge la copiii ocrotiți de DGASPC Arad.

Ringier este cea mai mare companie media din Elveţia care operează pe plan internaţional şi are sub aripa sa, la nivel global, peste 8000 de angajaţi, mai mult de 120 de ziare şi reviste, tipografii, diverse canale radio şi TV şi peste 80 de platforme web şi mobile. Bazându-se pe o istorie de 180 de ani la nivel mondial, Ringier are și în  România, în momentul de faţă, aproximativ 400 de angajati.

Fundaţia Ringier a luat fiinţă că parte a unei inţiative corporatiste, iar principalele sale obiective  ţin de domeniul educaţiei şi al îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă a categoriilor defavorizate si a fost înfiinţată de compania media Ringier România în anul 2007.

DGASPC Arad mulțumește pe această cale Fundației Ringier România pentru donația făcută și bucuria mare adusă tuturor copiilor din sistemul de protecție.

  Director Erika Stark

         

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite