Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de adolescenți au participat la un concert caritabil susținut de Oscar

Sâmbăta trecută, 13 mai a avut loc un concert pentru tinerii adolescenți ai Aradului. Fostul concurent X-Factor, Oscar a cântat și a încântat sute de tineri. Evenimentul a fost unul caritabil.

Sute de adolescenți au participat la un concert caritabil susținut de Oscar
Comentează 0

Interact Arad Cetate împreună cu Mircea Pele (Statie ITP), Radu Lopataru (The Bar) și Monica Crista (Event Manager Insane Beats) au organizat un eveniment dedicate tinerilor din Arad. Concertul a avut loc în Club Annon. Cauza nobilă care a stat la baza acestui eveniment este Florica Madalina Georgiana, o fată în vârstă de 22 de ani care se luptă în prezent cu două tipuri de cancer, leucemie acută mieloblastică și tumoare la pancreas. Aceasta boală îi face viața grea de peste doi ani, iar în momentul de față se află în spitalul “San Rafael” din Milano.

Fostul concuret X Factor, Oscar a cântat în fața a peste 500 de tineri din Arad, a făcut baie de mulțime și s-a întâlnit cu fanii în backstage. Artistul a facut un show incendiar alături de DJ-ul local, DJ MFK, iar warm-upul a fost realizat de TODI+Profesorul Profit alături de Anda. After-partyul a fost asigurat de DJ Didi. Organizatorii anunță că astfel de evenimente vor mai avea loc în viitorul apropiat și ne invită să îi urmărim pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite