Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Suporterii Univ Goldiş ICIM Arad şi-au cunoscut noii idoli (FOTO)

Suporterii Univ Goldiş ICIM Arad şi-au cunoscut noii idoli (FOTO)
Comentează 0

Noile componente ale Univ Goldiş ICIM Arad: Ancuţa Stoenescu, Shawnta Dyer, Monique Reid, Kristen McCarthy, Jefimija Karakasevic, Jasmine Gill şi Brankica Hadzovic au fost prezentate azi în cadrul unei conferinţe de presă, la care au mai luat parte preşedintele de onoare Aurel Ardelean, preşedinte UVVG, antrenorul Jose Araujo, preşedintele clubului Marcel Urban, consilierul tehnic Dan Moraru, noul maseur Luminiţa Pater şi noul director de imagine al clubului, nimeni alta decât Moni Brosovszky. Cea care a decis că este momentul să treacă din teren pe bancă, sau în bioruri, pentru a sprijini în continuare gruparea alături de care a cunoscut atâtea satisfacţii. "Niciodată nu eşti pregătit pentru retragere. Mulţumesc clubului că m-a ţinut lângă echopă. Voi ajuta cu tot ce pot acest club, pentru că baschetul face parte din viaţa mea. Voi spune prezent la orice solicitare", a spus minunea blondă a baschetului românesc.

Cei 40 de suporteri prezenţi în Polivalentă au avut posibilitatea să apalaude noile jucătoare al Univ Goldiş ICIM Arad, care, la rândul lor au ţinut să spună câteva cuvinte.

Kristen McCarthy: "Sunt onorată să fiu la această echipă. Voi face tot posibilul să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele". 

Jefimija Karakasevic: "Sezonul trecut am jucat la Timişoara, şi ştiu că Aradul este o echipă respectată în baschetul românesc. Sunt entuziasmată să fiu aici".

Monique Reid: "Avem o echipă cu calitate şi experienţă. Abia aştept să începem sezonul".

Shawnta Dyer: "E primul meu an în Europa şi mă bucur că îmi încep acastă aventură aici. Plus că din nou sunt colegă cu Monique".

Jasmine Gill: "Sunt convinsă că vom fi acea echipă puternică pe care o doresc toţi susţinătorii noştri".

Brankica Hadzovic: "Avem timp să ne cunoaştem şi să devenim o echipă puternică. Toate suntem aici ca să câştigăm".

Anca Stoenescu: "Am revenit cu drag în această echipă minunată a Aradului. Îi aşteptăm pe toţi lângă noi. Nu putem exista fără voi".

În ceea ce priveşte programul de pregătire al echipei arădene, de mâine se încep pregătirile în formulă completă, iar pe 12 septembrie arădencele au meci amical la Miskolc. Urmează un turneu puternic la Cluj (13-15 septembrie), alături de echipa gazdă, CSU Alba Iulia şi Radivoj Korac (Serbia), plus amicale cu Timişoara şi Braşov. Pe 26 respectiv 30 septembrie este programată dubla din Cupa României, cu Timişoara, iar pe 3 octombrie prima rundă a LNBF, la Galaţi.

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite