Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Supercupa României se joacă la Arad / UPDATE: Prima partidă din România cu VAR; ce declară primarul Călin Bibarț

Supercupa României se joacă la Arad / UPDATE: Prima partidă din România cu VAR; ce declară primarul Călin Bibarț
Comentează 0

Update 1 Prima partidă din România cu VAR; ce declară primarul Călin Bibarț

Primarul Călin Bibarț susține că discuțiile cu privire la organizarea Supercupei la Arad au început în urmă cu câteva săptămâni, însă s-a convenit ca anunțul să nu fie făcut decât în momentul în care lucrurile vor fi bătute în cuie. „Mă bucur că aceste discuții s-au finalizat cu bine, ceea ce înseamnă o recunoaștere a comunității sportive arădene și a efortului făcut de arădeni de cel mai înalt for de specialitate din România. Pe de altă parte, mă bucur că ne putem folosi de expertiza domniilor lor pentru a vedea ce nu funcționează, ce nu corespunde. Faptul că ei au fost cei care au spus «da» nu poate decât să ne bucure. Mă bucur de asemenea, că Supercupa României, un meci disputat între două echipe din Ardeal, se va juca la Arad. Mulțumim Federației Române de Fotbal, pentru buna colaborare și domnului președinte Burleanu”, a declarat primarul Călin Bibarț.

De menționat că FRF a decis ca Supercupa României să se dea la Arad, fără a cere Primăriei să facă vreo investiție la Arena Francisc Neuman, semn că stadionul corespunde standardelor federale pentru organizarea unui astfel de meci.

În încheiere mai trebuie spus că partida de la Arad este prima din România care se va disputa cu sistemul VAR, FRF urmând să se ocupe în totalitate de cheltuielile aferente.


Supercupa României se va juca la Arad.
În urma discuțiilor purtate între președintele FRF, Răzvan Burleanu și primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, s-a luat  în calcul posibilitatea ca  Arena Francisc Neuman să găzduiască Supercupa României, ediția 2022. Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal  a aprobat miercuri 1 iunie 2022, data, locul și ora de disputare a Supercupei României. 
Astfel pe 9 iulie 2022, ora 20:30, CFR Cluj Cluj, câștigătoarea celui de-al cincilea titlu la rând în Liga 1, o va înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe pe una dintre cele mai frumoase arene din țară. 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite