Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lunatecii. O nouă psihoză face ravagii printre șoferii Aradului

Lunatecii. O nouă psihoză face ravagii printre șoferii Aradului
Comentează 9

P(r)oza zilei: Lunatecii. Cum sub influența Lunii pline încă un autoturism s-a răsturnat cu roțile-n sus în Arad

Dacă până de curând era lucru cunoscut că în orașele și chiar satele din Transilvania, în nopțile cu Lună plină, somnambulii se urcă pe acoperișurile caselor și de acolo prevestesc viitorul comunității, iar tinerele vrăjitoare se dau de trei ori peste cap și se prefac în lupoaice și urlă la astrul nopții de ți se sperlește pielea pe brațe și ți se face părul măciucă în cap, iată că de două nopți încoace un fenomen inexplicabil a pus pe gânduri Poliția și, deopotrivă,  parapsihologii și specialiștii în științele oculte din întreaga Românie.

Și anume este vorba despre faptul că în fiecare noapte, imediat după ce Luna plină răsare în toată splendoarea ei malefică deasupra Ardealului, câte un tânăr conducător auto, atras irezistibil de farmecul razelor ei hipnotice, la fel cum sunt atrase de altfel și mările și oceanele lumii, simte o nevoie de nestăvilit să se dea peste cap cu mașina ...

... și dacă în noaptea de Luni s-a răsturnat un junior cu Mercedes pe șoseaua de centură a municipiului Arad, iată că și azi noapte un tânăr cu Audi s-a dat peste cap lângă benzinăria OMW, încât fără să vrem, ne scuipăm în sân, ne facem ce trei ori cruce și ne întrebăm înfricoșați, mâine oare ce marcă de mașină și-n care cartier al Aradului urmează ... ?

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

P.S. Am fost informat în ultimul moment că, pentru a studia la fața locului straniul fenomen, miercuri, 10 August, va sosi la Arad o redutabilă echipă de radiesteziști din București, coordonați de generalul Emil Străinu și de fakirul Aliodor Manolea (Vă amintiți, tipul ăla cu FLACĂRA VIOLET și care în celebra confruntare dintre Băsescu și Geoană l-a hipnotizat pe ”Mihaela, dragostea mea”, determinându-l să facă pipi-n pantaloni!). Faimosul guru rus, Serghei Lazarev, ar fi dorit și dânsul să facă parte din echipă, însă a fost sfătuit să stea deoparte, pentru a menaja sensibilitățile NATO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite