Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Strada 1 Decembrie va avea o boltă luminoasă, iar accesul mașinilor va fi interzis de vineri seara până duminică seara

Potrivit reprezentanților Primăriei, 1500 de becuri vor crea o spectaculoasă boltă luminoasă pe strada 1 Decembrie. Iluminatul ornamental va fi funcţional de vineri seara până duminică seara, fiind o alternativă la iluminatul rutier ce urmează să fie intrerupt. Se va crea astfel un aspect deosebit în zonă unde accesul stradal în intervalul menţionat va fi doar pietonal.

Strada 1 Decembrie va avea o boltă luminoasă, iar accesul mașinilor va fi interzis de vineri seara până duminică seara
Comentează 0

„Pe strada 1 Decembrie 1918 încercăm un iluminat stradal arhitectural deosebit. Promisiunea este că va fi ceva mai deosebit, mai ales că este o străduţă centrală. Dacă proiectul va reuşi, următoarea ţintă din acest punct de vedere va fi străduţa care înconjoară Biserica Roşie care, la fel, s-ar preta la stradă pietonală şi iluminată frumos” – a declarat primarul Călin Bibarţ.

Angajații Primăriei susțin că echipele de muncitori ale operatorului care asigură iluminatul public în municipiu estimează că lucrările se vor încheia în scurtă vreme, astfel încât vineri să poată fi inaugurat noul iluminat arhitectural de pe strada 1 Decembrie.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite