Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stoltenberg, la Bucureşti: Suntem îngrijoraţi de agresivitatea Rusiei. Întărim flancul estic al NATO

Bucureștiul este luni în centrul atenției internaționale. Liderii NATO participă la finalul Adunării Parlamentare a Alianței Nord Atlantice. Președintele Klaus Iohannis a susţinut în această dimineaţă un discurs în Parlament, în care a spus, din nou, că NATO nu reprezintă o ameninţare pentru Rusia şi că este nevoie de întărirea parteneriatului trans-atlantic. Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că Organizaţia Nord-Atlantică este îngrijorată de agresivitatea Rusiei, informează Realitatea TV.  

Stoltenberg, la Bucureşti: Suntem îngrijoraţi de agresivitatea Rusiei. Întărim flancul estic al NATO
Comentează 0

Stoltenberg a amintit, în cadrul discursului său în cadrul Adunării Parlamentare a NATO, că flancul estic al NATO va fi întărit, dar a precizat şi că "suntem îngrijoraţi de agresivitatea Rusiei", la punctele pozitive vorbind despre faptul că ISIS a început să piardă teren. 

Jens Stoltenberg, secretarul general NATO, a atras atenţia, în discursul rostit la reuniunea Adunării Parlamentare NATO, că Uniunea Europeană nu îşi poate dezvolta propriul sistem de apărare în afara Alianţei Nord-Atlantice.

"Este foarte bine că Uniunea Europeană îşi dezvoltă un sistem de apărare complementar Alianţei Nord-Atlantice. Alianţa a solicitat acest lucru de mult timp", a declarat Jens Stoltenberg răspunzând unei întrebări la reuniunea Adunării Parlamentare NATO.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite