Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sprijiniţi o cauză umanitară la returul dintre FCC ICIM Arad şi SCM Timişoara!

Sprijiniţi o cauză umanitară la returul dintre FCC ICIM Arad şi SCM Timişoara!
Comentează 0

Returul dintre FCC ICIM Arad şi SCM Timişoara, din prima fază a Cupei României, este un bun prilej pentru suporterii echipei arădene de a contribui la o acţiune umanitară. 
.........................................................................
"Va asteptam alaturi de noi in numar cat mai mare pentru ca nou sezon i-a startul prin returul CUPEI ROMANIEI LA BASCHET FEMININ dar si printr-o cauza umanitara. 

Cazul lui ANDREI PUSOK, tanarul aradean de 29 ani diagnosticat cu o tumora extinsa la baza craniului este deja cunoscut in presa locala si mediul online.  Andrei este un tanar cu aspiratii si planuri de viitor dar are de trecut un obstacol dificil, iar pentru asta ne cere ajutorul. Operatia si tratamentul sunt foarte costisitoare, fiind efectuate in Germania. 

ASOCIATIA DALIA impreuna cu noi toti vrem sa il ajutam, vom amplasa o urna pentru donatii la intrare in sala, la meciul FCC ICIM ARAD vs. SCM TIMISOARA DIN CADRUL CUPEI ROMANIEI, SAMBATA 30.09.2017, ORA 18:00, SALA POLIVALENTA ARAD!!! 

Gestul vostru inseamna enorm, iar Andrei va este recunoscator!!! 

Multumim pentru ajutor tuturor celor implicati!"
..........................................................................

La doar 29 de ani ANDREI PUSOK a fost diagnosticat cu tumoare la baza craniului. În urma unor consultații de specialitate în țară, dar răspunsul primit a fost cum că În România nu există tehnică pentru a putea opera o astfel de tumoare, iar medicii care să își asume un asemenea risc sunt și mai puțini. Andrei a transmis dosarul său medical și către medici din străinătate, înscriindu-se la diferite clinici. „Mai am multe de făcut și de oferit în această viață! Nu cer și nu cerșesc! Vreau doar să am și eu dreptul la viață! Acesta este muntele meu Himalaya și trebuie să îl urc! Vreau să trăiesc! Dați-mi această șansă. Dacă ne vom întâlni pe stradă, ZÂMBIȚI şi eu voi face la fel...”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite