Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sprijin din partea Cetății Voluntarilor și a partenerilor săi pentru mai multe secții din spital și copii

Mai multe secții din cardrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au beneficiat, recent, de sprijin din partea Cetății Voluntarilor și a partenerilor săi. De ajutoare au beneficiat de asemenea copiii din centrele DGASPC și persoanele vulnerabile din județ.

Sprijin din partea Cetății Voluntarilor și a partenerilor săi pentru mai multe secții din spital și copii
Comentează 0

„La Secţia Clinică se Anatonie Patologică a ajuns tot necesarul de REACTIVI ce folosesc pentru toată perioada următoare! Pentru a întregi dotarea tehnică a secţiei de Boli Infecţioase Copii şi Secţia de Neonatologie şi implicit îmbunătăţirea calității serviciilor, s-au achiziţionat două calculatoare performante ce vor fi parte integrantă din reţeaua de calculatoare a spitalului, aplicaţii dedicate pentru medicaţia pacienţilor, pentru investigaţii de laborator şi imagistice, pentru aprovizionare. Jacobs România ne-a ajutat să oferim cafea pentru personalul medical auxiliar! Bunătăţi de Hălmagiu susţine tot personalul medical din Secţia B.I.C Arad cu mâncare pe toată perioada aceasta! Șase paleţi de drojdie au ajuns în Arad unde mai mulţi parteneri de panificaţie vor oferi pâine pentru centrele de copii din cadrul DGASPC Arad şi cazurile vulnerabile din Pecica! Mulţumim Bancă Pentru Alimente Oradea! Opt frigidere au ajuns la Secţia de Neurologie şi Secţia de la TBC Municipal 2. RoStar România a trimis o cantitate uriaşă de boscuiti şi dulciuri pentru secţiile de Copii, Centrele DGASPC Arad. Mulţumim”, susține Anamaria Popa, coordonatoarea Cetății Voluntarilor.

De menționat că primele kituri pentru plasmă au fost achiziţionate de Cetatea Voluntarilor Arad, iar necesarul de scutece pentru cei mici de la Secţia de Neonatologie a fost asigurat de una dintre voluntarele asociației. „Am trimis dezinfectant către Serviciul de Ambulanţă din Arad. Mulţumim Sergio Valsania. Iaurturi pentru micul dejun al copiiilor din Centrele DGASPC au fost livrate cu ajutorul celor de la Banca pentru Alimente! Lidl România, mulţumim pentru pachetele generoase care au ajuns la noi şi împreună cu voluntarii au fost distribuite în patru sate din Judeţul Arad! 11 paleţi de lapte a fost distribuiți în Arad şi tot judeţul Arad la cazurile vulnerabile identificate prin primăriile Secusigiu, Pecica, Covăsânţ, Săvârşin şi centrele DGASPC din tot judeţul! Mulţumim sponsorilor şi donatorilor care nu obosesc să ne ajute să trecem cu bine şi peste perioada aceasta. Ne întoarcem pe şantierele de la Pediatrie 2 şi Terapie Intensivă acolo unde ne-am obişnuit să facem frumos pentru toţi copiii din Arad şi tot Judeţul Arad”, a încheiat Anamaria Popa.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite