Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Secţia Pediatrie 1 de la Judeţean a fost modernizată de Cetatea Voluntarilor (FOTO)

Secţia Pediatrie 1 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost modernizată de Cetatea Voluntarilor, lucrările fiind finalizate recent.

Secţia Pediatrie 1 de la Judeţean a fost modernizată de Cetatea Voluntarilor (FOTO)
Comentează 0

În următoarea fază a proiectului, secția va fi dotată cu mobilierul necesar. În plus, vor fi aduse aici și jucării pentru copii. Mulțumesc Asociației "Cetatatea Voluntarilor" și tuturor arădenilor care au contribuit cu SMS trimis la 8864 (text DRAG) pentru acest proiect!”, a scris pe Facebook Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

În aceeaşi ordine de idei, Anamaria Popa, coordonatorul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor, susţine că pe lângă dotatarea cu mobilierul necesar urmează şi decorarea saloanelor şi montarea jucăriilor pentru cei mici.  „În perioada urmatoare echipa noastră este focusată ca în cel mai scurt timp să finalizeze detaliile legate de predarea secţiei către beneficiari. Multumim pentru fiecare SMS trimis la 8864 text DRAG, pentru fiecare donaţie, multumim pentru fiecare mână dată ca acest proiect să existe!”, spune Anamaria Popa.

Sursa foto: Facebook Anamaria Popa

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite