Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spike, un câştigător al Romanian Music Awards, pe scena AOA (VIDEO)

Pasionaţii de muzică şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care se desfăşoară şi anul acesta la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA va avea loc în 8, 9 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan şi Timirash.

Spike, un câştigător al Romanian Music Awards, pe scena AOA (VIDEO)
Comentează 0

Spike (Paul Mărăcine) este rapper şi regizor. Primele înregistrări începe să le facă în 2002, colaborează cu trupele Cosa Nostra şi Casino, dar şi cu Ombladon. În 2005 apare pe albumul de debut „Hai să vorbim” al celor de la Anonim, un an mai târziu pe albumul „Fabricant de Gunoi” al lui Cheloo şi este invitat Paraziții să cânte alături de ei și trupa Anonim în deschiderea concertului pe care 50 Cent l-a susținut în București. Tot în 2006 îşi lansează albumul de debut, „Relații cu Publicul”.

La capitolul discografie ar fi de menţionat: Proiectul M.ă.-T.a. (Unreleased) – 2003; Relații cu publicul – 2006; Rămânem prieteni – 2009; Lumea lui Paul – 2015 şi PROPAGANDA – 2018. De-a lungul carierei, Spike participă la turnee precum: TU-r (cu Guess Who); reTU-r (cu Guess Who); Grasu XXl - Drumul Spre Succes (invitat) şi Propaganda.

În 2007 este nominalizat la Premiile muzicale MTV România pentru „Bizar” (feat. Cheloo), iar în 2011 la Romanian Music Awards pentru „Realitate”, după ce în 2010 câştigă Romanian Music Awards cu „Scandal”.

Fanii lui Spike sunt aşteptaţi pe 10 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. În încheiere, mai trebuie spus că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

Intraţi AICI pentru detalii.

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite