Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol de colinde, cântece și dansuri populare cu Ansamblul "Muguri de Crișana" din Pilu

 Spectacol de colinde, cântece și dansuri populare cu Ansamblul
Comentează 1
"In după amiaza celei de a doua zi a Crăciunului, la Căminul Cultural Pilu, noi, Ansamblul "Muguri de Crișana" din Pilu, am avut bucuria unui început pentru noi și pentru comunitatea din care facem parte. E vorba de un spectacol de colinde, cântece și dansuri populare care s-a dorit să celebreze prima noastră reprezentație scenică.
Cu această ocazie emoția a fost sentimentul care a dominat atmosfera. Copiii noștri au captat emoția și bucuria publicului prezent care din punct de vedere numeric a fost unul record dar au și răspândit publicului aceleași sentimente de emoție și bucurie prin prima lor evoluție pe scenă. Suntem un ansamblu la început de drum, înființat în vara acestui an care a reușit să atragă în scurt timp spre această frumoasă activitate un numar de peste 50 de copii talentați, dansatori, instrumentiști și soliști vocali, din comuna Pilu și nu numai. Copiii sunt pregătiți de domnul Paul Ionuț și Lile Liliana, ambii localnici ai comunei Pilu și doritori de promovare a tradițiilor locale, județene și chiar din alte zone etno folclorice ale țării.
Mentorul ansamblului este doamna Laura Barna, director al Școlii Gimnaziale Pilu de la a cărei inițiativă a luat ființă Ansamblul Mugurii de Crișana - Pilu. Părtași la bucuria noastră, alaturi de noi pe scenă, au fost invitații noștri Ansamblul Românașul - Zimandul Nou, Ansamblul Florile Mureșului - Vladimirescu, Ansamblul Arădeana, solistul vocal Dacian Răzvan Șocați, solista vocală Roxana Suciu și inegalabilul solist vocal Stefan Muntenas. Spectacolul a fost prezentat de doamna Nicoleta Pavel și de copila noastră multitalentata, membră a ansamblului, Mara Mihuț.
Dorim sa mulțumim tuturor pentru prezența si celor fără de care acest spectacol nu ar fi fost posibil și anume: sponsorilor noștri care au sprijinit financiar evenimentul, autoritățillor locale pentru susținerea acordată, tuturor celor care s-au implicat în buna desfășurare a spectacolului prin orice mod a fost cu putință, domnului Adrian Tocan, fiu al satului, care a dorit să premieze in semn de apreciere evoluția copiilor noștri, firmei de sonorizare care a fost de o calitate superioara și nu în ultimul rând copiilor ansamblului pentru pasiunea cu care au pus în scenă obiceiurile, coregrafia si colindele însușite în luni de zile de repeții!!! Reușita acestui spectacol nu este meritul doar al ansamblului nostru, ci e meritul întregii noastre comunități dar și a multor persoane din afara comunității noastre. Mulțumim tuturor!! Sărbători cu bucurie in continuare!!!
 
 

Ionut Paul -

instructor ansamblul de dansuri

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite