Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spațiul Privat Virtual are la nivelul AJFP Arad peste 24.400 de utilizatori

Agenția Națională de Administrare Fiscală a implementat o serie de servicii electronice, menite să faciliteze îndeplinirea obligaţiilor declarative şi de plată ale contribuabililor. Serviciul Spaţiul Privat Virtual (SPV) este uşor de accesat, gratuit şi disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică.

Spațiul Privat Virtual are la nivelul AJFP Arad peste 24.400 de utilizatori
Comentează 0

Potrivit reprezentanților Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Arad, SPV permite obţinerea informaţiilor privind situaţia fiscală, depunerea electronică a declaraţiilor fiscale şi primirea electronică a documentelor şi a actelor administrativ fiscale. „Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică, asemenea celor comunicate prin poştă sau la ghişeu. Instrucţiunile privind înrolarea în Spaţiul Privat Virtual sunt disponibile pe site-ul www.anaf.ro, la următorul link: SPV – INSTRUCTIUNI”, susțin reprezentanții AJFP Arad.

De menționat că în sediile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad au fost puse la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self service, în vederea accesării serviciilor oferite de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. „La cerere, contribuabilii vor fi îndrumaţi direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale. Lista sediilor ANAF, în care sunt puse la dispoziţia contribuabililor calculatoare destinate auto-servirii, se regăseşte pe site-ul instituţiei, www.anaf.ro, la secţiunea Servicii oferite de ANAF. La nivelul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arad SPV înregistrează peste 24.400 de utilizatori care s-au înrolat în aplicaţie de la lansarea acesteia, în anul 2014”, mai spun finanțiștii arădeni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite