Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

(FOTO) Spargere auto pe o stradă din municipiu. Jandarmii au prins făptașul în timp record / UPDATE: Tânărul a fost reținut

În data de 6 decembrie 2022, printr-un apel la 112 se anunța spargerea unei mașini, pe o stradă din Arad.

(FOTO) Spargere auto pe o stradă din municipiu. Jandarmii au prins făptașul în timp record / UPDATE: Tânărul a fost reținut
Comentează 0

Update 1 Tânărul a fost reținut

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 18 ani, din Arad, care, în după-amiaza zilei de 6 decembrie 2022, folosind un corp dur, ar fi spart geamul portierei unui autoturism parcat pe strada Miron Costin, din care ar fi sustras o geantă cu documente personale și bunuri. Prin fapta sa, tânărul a cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate și cu sprijinul jandarmilor arădeni, cel în cauză a fost depistat în zona Gării CFR Arad, pe numele său fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Semnalmentele autorului faptei au fost transmise prin stația radio către toate forțele de ordine din teren. În scurt timp, jandarmii arădeni au identificat în zona Gării un tânăr care corespundea datelor transmise și care, la vederea colegilor noștri, a devenit agitat.

Jandarmii l-au oprit pe tânăr și l-au identificat. În urma controlului corporal, au găsit asupra lui un telefon mobil pe care acesta a recunoscut că l-a furat.

Tânărul de 18 ani a declarat jandarmilor că a reușit, cu ajutorul unei bujii, să spargă geamul unei mașini și să sustragă geanta care se afla pe scaun. După ce a văzut că în portofel sunt numai acte, a luat doar telefonul mobil, iar geanta a abandonat-o într-o toaletă publică.

Ulterior, jandarmii au găsit geanta și actele în locul indicat. Pe numele tânărului, jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunile de distrugere și furt, iar împreună cu bunurile recuperate, le-au predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite