Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soţia unui lider USR Timiş a fost numită în Consiliul de Administrație al Colterm

Soţia unui lider USR Timiş a fost numită în Consiliul de Administrație al Colterm
Comentează 0

Irina Dumitrescu Racoveanu, auditor, fostă angajată a companiei de termoficare din Timișoara și soția lui Marius Dumitrescu, membru în Biroul Permanent Județean al USR Timiș, a fost numită în Consiliul de Administrație al Colterm, compania de termoficare din capitala Banatului, transmite Press Alert.

Press Alert a întrebat-o pe Irina Dumitrescu cum a ajuns în consiliul de administrație de la societatea de termoficare, aceasta ne-a declarat că: ”Am fost chemată de domnul viceprimar, care am înțeles că se ocupă de partea asta cu Colterm-ul, și am fost întrebată. Eu, în principiu, eu nu am fost foarte de acord, dar, până la urmă, am. na… Cum să vă spun, eu am lucrat foarte mulți ani în Colterm, cunosc situația de acolo, am fost operator cazane, deci am avut mai multe activități de la operator cazane, în 1988, am fost inclusiv la stația de șlam. După aia am fost avansată ca și economist și am ajuns auditor la Colterm. Cunosc foarte bine activitatea, am prins o serie de foarte mulți directori și am plecat anul trecut de acolo că a nu a mai fost situația de așa natură încât să rămân și am vrut să învăț și altceva. Acum sunt auditor și auditez primării. Nu sunt implicată în politică”.  Întrebată dacă numirea sa are legătură cu faptul că soțul său este în conducerea USR Timiș, Irina Dumitrescu a susținut că ”eu nu pot să vă spun chestia asta pentru că domnul Lațcău știa că Marius lucrează la Colterm, dar el e un simplu electrician la Colterm”.

”Întrebați-l pe Ruben. Știu doar că soția are un CV destul de solid, a lucrat  la Colterm și nu văd care e problema. Ce dacă sunt membru de partid? E cam subțire legătura. Când a fost celălalt consiliu de administrație cu toți politic nu v-ați sesizat. Sunteți disperat de subiectul ăsta. Ăsta nu e un subiect. Asta e un sfat prietenesc. Ca să lămurim subiectul – Ruben i-a cerut CV-ul doamnei și atâta tot. Doamna este mai competentă decât cei șase directori înmulțiți cu trei care sunt acolo. Asta ca să înțelegeți. Și știți de ce? Pentru că a a plecat de jos, a ajuns unde a fost pe puterea ei și pe învățătura ei și știe ce e acolo. Și e foarte bine că este ea acolo și nu este altcineva. Și să mai înțelegeți un lucru – e foarte rău că nu sunt alții ca ea acolo, din păcate pentru că, poate, lucrurile s-au mișca mai repede și mai bine că momentan nu se prea mișcă. În rest, speculații că e soția mea puteți să faceți cât vreți că sunt n exemple”, a declarat soțul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite