Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoferii de camioane umiliți! Prefectul Horgea se petrece! (VIDEO)

Nervi întinși din nou la maxim a șoferilor de camion care au încercat să treacă prin Vama Nădlac II. Coloana de TIR-uri s-a întins din nou pe 8 kilometri iar șoferii se plângeau că așteaptă și ciar 3-4 ore ca să treacă vama, toate acestea ducând la nerespectarea timpului de odihnă și întârzierea cu marfa la destinație.

Șoferii de camioane umiliți! Prefectul Horgea se petrece! (VIDEO)
Comentează 0

Dacă Poliția de Frontieră recomandă șoferilor să caute să treacă prin alte vămi, doamna prefect Florentina Horgea nu are niciun gând. De ce să încerce doamna blondă din fruntea Prefecturii, instalată în fotoliu de guvernul PSD să intervină pentru decongestionarea traficului, prin pârghiile pe care le are, că este instituția care reprezintă guvernul în teritoriu. Dar probabil că e mult mai important să facă jocurile politice ale PSD-iștilor Fifor și cei trei pitici Căprar, Tripa și Todor. Sau să participe la parangheliile de partid, care au loc destul de frecvent după cum vedem în postările membrilor marcanți ai PSD-ului. Doamnă prefect Horgea să știți că prin atitudinea sfidătoare pe care o afișați față de arădeni și față de acești șoferi ai căror nervi cedează, cu siguranță dacă se va produce vre-un accident o să aveți o parte din vină.

Sfatul pe care vi-l dăm doamnă prefect Horgea este să treceți la treabă, să lăsați chermezele și interesele personale și politice ale șefilor dumneavoastră din PSD și să vă faceți datoria, o datorie pentru care ați fost instalată acolo.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite