Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şoferi băuţi depistaţi în trafic de poliţişti

Doi şoferi în vârstă de 50, respectiv 51 de ani s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistaţi cu alcoolemii, în trafic, de oamenii legii. Unul dintre aceştia nu deţinea permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Şoferi băuţi depistaţi în trafic de poliţişti
Comentează 0

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat, ieri, 20 iulie 2020, un bărbat de 50 de ani din Secusigiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Felnac, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Secției 8 de Poliție Rurală Săvârșin au depistat în seara zilei de 20 iulie 2020, un bărbat de 51 de ani, din Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza aceleiași localități, fiind sub infuența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite