Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şoferi sancţionaţi de către poliţişti; doi şoferi s-au ales cu dosar penal

Şoferi sancţionaţi de către poliţişti; doi şoferi s-au ales cu dosar penal
Comentează 0

Polițiștii din Vladimirescu cercetează un bărbat pentru conducere fără permis. La data de 4 iunie a.c., polițiștii au depistat un arădean de 32 de ani, în trafic, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Anglia, pe D.J. 709, pe raza localității Horia, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad cercetează un bărbat pentru infracțiuni rutiere. În noaptea de 4/5 iunie a.c., polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Semlac, un arădean de 42 de ani, în timp timp ce conducea au autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,74 mg./l/ alcool în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice. De asemenea, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 262 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 110.000 de lei. Dintre acestea, 113 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 149 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite