Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Smartphone-ul ASUS Zenfone 10 mai aproape de lansare

Smartphone-ul ASUS Zenfone 10 este programat de compania din Taiwan să fie lansat în cursul acestui an. Smartphone-ul a fost în știri de mai multe ori până acum și a apărut inclusiv pe site-ul de benchmarking Geekbench. Data de lansare a lui Zenfone 10 nu a fost încă anunțată și mai este timp până la lansare, dar compania a dezvăluit din greșeală prețul smartphone-ului.

Smartphone-ul ASUS Zenfone 10 mai aproape de lansare
Comentează 1

Prețul lui Zenfone 10 a fost divulgat accidental de ASUS pe site-ul său oficial, potrivit 91Mobiles. A fost menționat ca parte a campaniei de lansare care implică un test în orb a camerei pentru Zenfone 10 prin care compania adună feedback-ul utilizatorilor despre fotografii. Aici, compania găzduiește și o tragere la sorți pentru a câștiga unul din viitoarele telefoane Zenfone 10. În pagina de termeni și condiții a concursului, ASUS menționează „valoarea aproximativă de vânzare cu amănuntul” a lui Zenfone 10, care este de 749 de dolari.

ASUS Zenfone 10 este de așteptat să fie alimentat de cel mai nou și mai puternic procesor de pe piață Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Se așteaptă ca ASUS Zenfone 10 să aibă un ecran AMOLED FHD+ cu diagonala de 6,3 inch (16 cm) și o rată de reîmprospătare de 120Hz. Cel mai probabil, smartphone-ul va fi alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 asociat cu opțiuni de stocare de 16GB de memorie RAM și 256 / 512GB. Dacă diagonala ecranului este undeva între Galaxy S23 și Galaxy S23 Ultra, memoria RAM este mai mare decât la ambele telefoane Samsung.

Detaliile despre departamentul foto sunt destul de rare, dar pe ASUS Zenfone 10 este așteptată o cameră principală de 200MP cu OIS. Nu știm sigur dacă această cameră va fi la bord. Sunt speculații că va avea o cameră principală de 50MP, însoțită de încă una de 50MP și o cameră de 12MP. Frontal, pentru apeluri video și selfie, se vorbește de o cameră de 32MP. Potrivit mai multor informații, ASUS va adăuga o unitate de răcire cu lichid pentru disiparea căldurii în viitorul telefon ASUA Zenfone 10.

De asemenea, Zenfone 10 este de așteptat să includă o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 67W. Smartphone-ul va fi lansat în trei opțiuni de culoare și va avea un preț de 749 de dolari în SUA. Nu știm momentan prețul pe alte piețe, nici când va fi lansat și nici disponibilitatea la nivel global. În legătură cu disponibilitatea globală trebuie să amintim aici că ASUS Zenfone 9, de exemplu, nu a ajuns să fie lansat pe a doua cea mai mare piață din lume: India.


Scrie un comentariu

trimite