Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Situația din centrele de carantină la nivelul Județului Arad

Situația din centrele de carantină la nivelul Județului Arad
Comentează 2

 

În continuarea Buletinului de presă emis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, informăm că la nivelul Județului Arad, conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 140 de persoane. De asemenea, în izolare la domiciliu se aflau 792 de persoane.

Cadrele Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Direcției de Sănătate Publică și Poliției Locale efectuează zilnic activități de verificare a persoanelor aflate în izolare, în colaborare cu primăriile. În fiecare zi, situația persoanelor asupra cărora s-a instituit măsura autoizolării la domiciliu este adusă la cunoștința primarilor în vederea implementării și la nivel local a măsurilor de verificare și sprijin a persoanelor aflate sub acest regim.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Invervenției Arad continuă zilnic operațiunile de coordonare a deplasării organizate a persoanelor ce intră în țară prin punctele de trecere a frontierei de pe raza județului nostru, spre județele de domiciliu, persoane pentru care s-a instituit una din măsurile carantinării sau izolării la domiciliu odată cu efectuarea triajului din punctul de trecere a frontierei. De asemenea, echipajele structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne continuă acțiunile de coordonare în teren, supraveghere și însoțire a coloanelor auto până la limita județului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite