Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sistemul pluvial de la RoofArt – de ce să îl alegi?

Sistemul pluvial de la RoofArt – de ce să îl alegi?
Comentează 0

Pentru a răspunde cât mai multor cerințe venite din partea clienților români, una dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor din România a reușit să aducă inovația scandinavă pe piața autohtonă.

Sistemul pluvial de la RoofArt, realizat din oțel suedez SSAB, are o serie de caracteristici demne de toată lauda, fiind un produs unic, care aduce nenumărate avantaje utilizatorilor. Ce îl face atât de special și de ce este unul dintre produsele emblemă ale companiei vom afla în cele ce urmează.

Sistemul pluvial de la RoofArt – ideal pentru condițiile climatice din România

Fiind realizat în Suedia și furnizat companiei RoofArt de către concernul SSAB, oțelul nordic are caracteristici incredibile, fiind capabil să facă față cu brio capriciilor vremii din Peninsula Scandinavă, nu doar celor din România.

Rezistența sa a fost testată timp de peste 40 de ani atât în condițiile meteorologice nordice, cât și în cele tropicale – cu alte cuvinte, a fost supus acțiunii unui număr mare de factori externi. Rezultatele testelor au fost surprinzătoare, în mod pozitiv. Mostrele de tablă au trecut cu bine peste temperaturile extrem de scăzute, peste ploile torențiale și cele înghețate, peste vântul puternic, radiațiile UV agresive și temperaturile caniculare.

Luând toate acestea în calcul, putem afirma că sistemul pluvial Scandic® se pliază perfect pe climatul temperat continental al României, caracterizat atât de perioade extinse de secetă, cât și de precipitații dese și abundente. Această capacitate este oferită, din nou, de oțelul suedez din care este realizat sistemul, dar și de tehnologiile inovative utilizate în producție de către compania RoofArt.

Sistemul pluvial Scandic® – inovație suedeză pe piața autohtonă

Considerat, pe bună dreptate, ca fiind unul dintre cele mai fiabile și bine realizate sisteme pluviale din țara noastră, sistemul Scandic® nu are egal în această nișă. Spuneam mai sus că rezistența, deși este cea mai importantă caracteristică a sa, nu este singura.

Pentru a fi totul clar, enumerăm în continuare, succint, toate aspectele pozitive ce caracterizează această soluție unică:

  • Dispune de o fiabilitate în exploatare extraordinară datorită straturilor de protecție și acoperire, care permit tuturor elementelor componente să își mențină culoarea și suprafața durabilă pentru mult timp, făcând față ruginii, oxidării, radiațiilor UV, zgârieturilor și acumulării prafului. Toate acestea permit o întreținere facilă a sistemului pluvial;
  • Fiind acoperit cu un strat consistent de vopsea bio GreenCoat pe bază de material regenerabil (ulei de rapiță), sistemul reduce considerabil cantitatea de noxe emise în aer, protejând astfel mediul înconjurător. Aceasta este o tehnologie SSAB patentată, oțelul concernului suedez fiind singurul de pe piață care deține un strat de acoperire cu un conținut de material biologic regenerabil foarte mare;
  • Testele reale efectuate au fost întotdeauna și sunt în continuare o prioritate pentru SSAB, producătorul oțelului suedez, motiv pentru care materialele furnizate de acesta companiei RoofArt respectă întocmai standardele europene în vigoare. Din acest motiv, sistemul pluvial Scandic® dispune de garanții extinse: 30 de ani pentru coroziune și 15 ani pentru menținerea culorii.

Mai mult decât toate acestea, gama Scandic® este formată din 12 culori și texturi, împărțite în trei categorii: Scandic® Color (roșu, vișiniu, cărămiziu, brun, maro, gri, roșu oxid, alb, negru); Scandic® Cupru (de puritate 99%) și Scandic® Zincat.

Dacă te afli în căutarea unui sistem pluvial la preț avantajos, care să răspundă atât cerințelor de ordin practic, cât și celor de ordin estetic, sistemul pluvial Scandic® al companiei RoofArt este soluția ideală. Află mai multe informații despre acesta pe site-ul roofart.ro și contactează-i direct pe specialiștii companiei, disponibili să răspundă cu promptitudine întrebărilor tale!