Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sistare de gaz la CET preț de câteva ore

Mai multe centrale din România au primit somaţii pentru închiderea gazului.

Sistare de gaz la CET preț de câteva ore
Comentează 0

Este şi cazul producătorului de cogenerare S.C. CET Arad S.A care în cursul după-amiezii de vineri, 13 aprilie 2018, a fost notificat de Transgaz că urma să întrerupă serviciile de transport a gazelor naturale începând cu 16 aprilie, ora 12. 

Soldul restant în sumă de 6.7 milioane lei, înregistrat de furnizorul de gaz C- Gaz & Energy Distribuţie către transportatorul Transgaz a determinat această sistare.

Conform legislaţiei, dar şi datorită faptului că suntem buni platnici, nu avem datorii, este obligativitatea furnizorului de a ne asigura conectarea cu un alt utilizator de reţea. În acest moment a început conectarea. Asta inseamnă că la ora 17, Aradul va avea din nou apă caldă. Ne cerem scuze cetăţenilor pentru cele câteva ore în care oraşul nostru nu a avut apă caldă. Municipalitatea sau CET-ul din Arad nu are nicio vină. Noi am fost bun platnici, este o problemă a distribuitorului de gaz.”,  a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Pentru a asigura confortul cetăţenilor, municipalitatea a dispus reluarea de către CET Hidrocarburi Arad a producţiei de energie termică pentru apa caldă menajeră prin instalaţiile proprii de producţie (cazane de apă fierbinte) începând cu data de 17 aprilie 2018.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite