Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simpozionul “Asistența medicală - profesia noastră de suflet către suflete”, organizat de Școala Postliceala“Theos-Speranța”

Simpozionul “Asistența medicală - profesia noastră de suflet către suflete”, organizat de Școala Postliceala“Theos-Speranța”
Comentează 0

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Școala Postliceala “Theos-Speranța” din Arad, str. Magurei, nr. 10, a organizat in data de 06.04.2022 Simpozionul omagial “Asistența medicală - profesia noastră de suflet către suflete”. Au susținut comunicări și conferințe: elevi, absolventi, profesori, medici, farmaciști, maiștri instructori, asistenți medicali. Au participat reprezentanti de la Directia de Sanatate Publica Arad, Primaria Arad, Consiliul Local Municipal Arad, cadre didactice din invatamantul preuniversitar si universitar arădean. La acest Simpozion s-a evidențiat rolul asistenței medicale. Asistentul medical generalist sau de farmacie face parte din categoria celor mai nobile profesii. Aceste meserii reprezintă de cele mai multe ori o provocare, unde nu își au locul plictiseala sau stagnarea. Sunt profesii care, deși implică riscuri, la final, îți pot aduce numeroase satisfacții. Pacientului trebuie să i te adresezi cu blândețe, să îl întrebi ce îl doare, pentru că vorbindu-i frumos îl mângâi în suferința sa. Asistența medicală înseamnă muncă în echipă, înseamnă curaj, dăruire, înseamnă să uiți problemele și nevoile tale, punând pacienții pe un loc prioritar. Simpozionul a fost o mare reușită și se dorește ca acesta sa devina o traditie pentru scoala noastra.

Galerie foto (19)


Scrie un comentariu

trimite