Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simpozion internaţional la Şcoala Doctorală de Teologie din Arad

În zilele de 15-16 septembrie 2022, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din Arad a organizat un simpozion internațional al Școlii doctorale de teologie, cu tema Teologia în cetate. Evocări, exigențe și perspective, scrie arhiepiscopiaaradului.ro.

Simpozion internaţional la Şcoala Doctorală de Teologie din Arad
Comentează 0

Manifestarea se desfășoară sub egida Arhiepiscopiei Aradului și a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, printr-un proiect finanțat de Ministerul Educației Naționale și în colaborare cu Facultatea de Teologie din Atena și cu Academia de Teologie Creștină din Varșovia. Manifestarea academică face parte din seria evenimentelor dedicate Bicentenarului Teologiei arădene (1822-2022).

Lucrările simpozionului s-au deschis la ora 9.30, în aula Facultății de Teologie. La deschiderea festivă au luat parte Protos. Lect. Univ. Dr. Iustin Popovici, Consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului, delegat al Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, Prof. Univ. Dr. Codruța Stoica, Prorectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Pr. Prof. Univ. Dr. Cristinel Ioja, Decanul Facultății de Teologie, Prof. Univ. Dr. Florentina Munteanu, Directorul Școlii Doctorale Interdisciplinare a UAV Arad, profesori și doctoranzi din cadrul școlii doctorale arădene și de la celelalte școli doctorale de teologie din țară.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite