Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şi a fost Ora Pământului pe platoul din faţa Primăriei arădene

Şi a fost Ora Pământului pe platoul din faţa Primăriei arădene
Comentează 0

În fiecare an, în luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.
Bazat pe îndemnul de a stinge lumina pentru o oră, Earth Hour a devenit în timp foarte scurt un eveniment global anual, marcat în luna martie, foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20:30-21:30. Din 2011, Earth Hour a intrat în etapa Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour), oamenii de pretutindeni fiind îndemnați nu numai să stingă lumina, ci să se angajeze în acţiuni de mediu în fiecare zi.

Aradul a sărbătorit Ora Pământului, sâmbătă, 19.03.2016, pe platoul din fața Primăriei Municipilui Arad, începând cu ora 19.30 prin acțiuni de conștientizare asupra uneia dintre cele mai mari ameninţări actuale – schimbările climatice.

La acest eveniment au participat nenumăraţi tineri care au aplaudat când, între orele 20:30 și 21:30 s-a sistat iluminatul stradal pe bulevardul Revoluției și în clădirea Primăriei, timp în care s-au aprins candele, iar artistul local Fly (B-Ton) a susținut un recital acustic, fără amplificare, pe platoul din fața Primăriei municipiului.

 

Galerie foto (50)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite