Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Servicii sociale pentru 25 de persoane

Consiliul Judeţean Arad a pregătit contractarea de servicii sociale pentru un lot de 11 copii/tineri cu măsură de protecţie specială, într-un centru rezidenţial (casă de tip familial), pe o durată de 3 ani, valoarea contractului de servicii sociale fiind în sumă de 856.515 lei/lot, cât şi pentru un lot de 14 persoane adulte cu dizabilităţi, într-un centru de îngrijire şi asistenţă (CIA), tot pe o durată de 3 ani, valoarea contractului de servicii sociale fiind în sumă de 1.420.755 lei/lot. 

Servicii sociale pentru 25 de persoane
Comentează 0

„Judeţul nostru este prntre cele mai performante, în acest domeniu sensibil, al serviciilor sociale. Dorim să le oferim celor ce beneficiază de aceste servicii condiţii cât mai bune, şi în acest sens vom monitoriza cu maximă atenţie derularea întregului proces de contractare. Sistemul social reprezintă pentru Consiliul Judeţean, una dintre priorităţile absolute, o componentă necesară şi obligatorie”, a afirmat Claudia Boghicevici.

Contractarea acestor servicii va fi supusă votului consilierilor judeţeni în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Arad, din 23 februarie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite