Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea (PNL): „Fără rușine, pesediștii sunt gata să grațieze și ziua, ca hoții!”

PSD nu se potolește cu grațierea corupților și continuă să îi sfideze pe românii cinstiți! Președintele organizației municipale PNL Arad, Sergiu Bîlcea, ia atitudine cu privire la parlamentarii PSD care fac tot posibilul să îi scape de închisoare pe baronii pesediști condamnați pentru mită și trafic de influență.

Sergiu Bîlcea (PNL): „Fără rușine, pesediștii sunt gata să grațieze și ziua, ca hoții!”
Comentează 0

,,PSD nu a învățat nimic din reacția românilor  în lunile ianuarie și februarie. Prioritatea sa este,  în continuare, să îi scape pe hoți! Între timp nu finanțează sistemul medical, îndatorează țara pentru a-și satisface clientela politică și de afaceri”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Sergiu Bîlcea a solicitat,  în luna februarie, parlamentarilor PSD de Arad, să își precizeze poziția față de grațierea corupților. Imediat după aceea a devenit ținta atacurilor pesediste. Timpul a demonstrat, iată, că Sergiu Bîlcea a avut dreptate și că PSD urmărește cu orice preț să îi scoată din pușcării pe corupții săi!

,,În loc să aibă pe agenda zilei schimbarea sistemului politic, administrativ, sanitar, de educație, pesediștii se ocupă de rezolvarea problemelor personale”, a declarat președintele organizației municipale PNL Arad, Sergiu Bîlcea.

Comunicat PNL Arad

Scrie un comentariu

trimite