Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea (PNL): „Pesediștii s-au ascuns! Cinci mii de arădeni i-au așteptat degeaba ieri seara pe Fifor și Căprar, în fața Primăriei!”

Parlamentarii PSD de Arad au anunțat cu surle și trâmbițe că vor acorda audiențe în fața Palatului Administrativ. Și-au instalat ieri o măsuță, și-au făcut câteva poze, le-au postat pe Facebook, apoi au dispărut repede în ceață.

Sergiu Bîlcea (PNL): „Pesediștii s-au ascuns! Cinci mii de arădeni i-au așteptat degeaba ieri seara pe Fifor și Căprar, în fața Primăriei!”
Comentează 1

Seara, peste 5000 de arădeni i-au așteptat degeaba pe Fifor și Căprar acolo unde ziceau că dau audiențe: pesediștii s-au ascuns și și-au plantat jandarmi în fața sediului, ca nici din greșeală arădenii să nu poată avea acces la ei! Ca urmare, arădenii nu le-au putut transmite față în față solicitările lor celor care ar trebui, teoretic, să reprezinte la București interesele cetățenilor din județul nostru!

„Am solicitat public de două ori în ultima săptămână ca parlamentarii PSD Arad să își precizeze poziția cu privire la modificarea Codului Penal și grațierea corupților. Constatăm că pesediștii se ascunde și de asta, și în loc să răspundă punctual întrebărilor, fac circ ieftin și sfidează îngrijorarea arădenilor referitoare la felul în care Guvernul PSD i-a albit pe pușcăriabili”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele PNL Arad.

Solicităm încă o dată ca deputații Florin Tripa, Adrian Todor, Dorel Căprar și senatorul PSD Mihai Fifor să aibă demnitatea să iasă în fața cetățenilor și să spună ferm că respectă voința românilor din stradă, că nu vor vota în Parlament pentru grațiere. Și îi așteptăm diseară în stradă, să se ralieze protestului arădenilor împotriva abuzului de putere!

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, a apreciat gestul de onoare al unor lideri PSD de la București, Cluj și alte județe din țară care au demisionat ieri din partid, delimitându-se ferm de acțiunile Guvernului și ale conducerii partidului, care destabilizează societatea română.

Comunicat PNL Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite