Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea (PNL): “În PSD nu se înţeleg cine să ia partea mai mare din jefuirea României”

Scandalul din PSD arată încă o dată faţa adevărată a acestui partid. Lupta dintre Dragnea şi contestatarii săi este o luptă pentru împărţirea României, pentru accesul privilegiat la resurse.

Sergiu Bîlcea (PNL): “În PSD nu se înţeleg cine să ia partea mai mare din jefuirea României”
Comentează 0

„Cu ocazia acestui scandal, mulţi dintre pesedişti recunosc încercarea de subordonare a justiţiei, regulile făcute să scape unii pesedişti de justiţie, reprimarea protestelor din 10 august. Este foarte grav că în lupta pentru putere din PSD, se promit funcţii publice, bani în diferite forme pentru lideri ai PSD şi pentru clientela lor, se negociază finanţarea unor proiecte locale contra vot în interiorul PSD. Rezultă de aici foarte clar că în PSD nu se înţeleg cine să ia partea mai mare din jefuirea României. Se ceartă cine să dirijeze un prim-ministru marionetă, cine să împartă banii ţării, pentru că de o guvernare competentă şi onestă nu poate fi vorba. Între timp, România nu este guvernată. Nu discutăm despre proiecte naţionale, despre educaţie, despre sănătate, despre infrastructură. Totul se învârte în jurul puterii folosite în interes de grup.

 Parlamentarii PSD de Arad sunt implicaţi până peste urechi în acest joc al luptei pentru putere, dar în timp ce unii lideri locali vor susţinere pentru judeţele lor, pentru localităţile lor, parlamentarii PSD Arad joacă mize personale. Spectacolul urât al acestor zile ne indică urgenţa instaurării unei guvernări responsabile, care să fie preocupată de proiecte pentru România”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedinte PNL Municipiul Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite