Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „PNL continuă parteneriatul cu arădenii!”

În ultimii patru ani, administraţia liberală din Arad a continuat proiectele de dezvoltare şi a continuat să reprezinte interesele arădenilor. Săptămâna aceasta s-a împlinit patru ani de la preluarea mandatelor, un moment în care reprezentanţii PNL au prezentat reperele cele mai importante ale activităţii.

Sergiu Bîlcea: „PNL continuă parteneriatul cu arădenii!”
Comentează 1

Este un moment important al schimbului de generaţii pentru PNL, pentru Arad. Domnul Gheorghe Falcă a optat să reprezinte comunitatea în Parlamentul European, dar echipa administrativă, primarul interimar Călin Bibarţ, consilierii municipali au continuat proiectele de dezvoltare. Multe investiţii sunt finalizate sau în curs de finalizare, avem proiecte la început de drum care vor schimba în bine aspectul oraşului.

În aceşti patru ani, am simţit încrederea arădenilor în echipa PNL şi în proiectele administraţiei, aşa cum demonstrează voinţa exprimată la vot, cu ocazia alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale de anul trecut. În ultimii patru ani, liberalii au fost în stradă alături de arădeni atunci când guvernul PSD a tăiat banii de dezvoltare ai Aradului şi atunci când pesediştii au atacat justiţia liberă. PNL continuă parteneriatul cu arădenii, care înseamnă proiecte de dezvoltare, în special finanţate din fonduri europene şi apărarea intereselor oraşului nostru.

Mulţumesc conducerii Primăriei, consilierilor locali, colegilor din PNL pentru eforturile depuse în aceşti ani în interesul arădenilor. Le mulţumesc pentru încrederea de a porni un nou proiect administrativ, în calitate de candidat pentru funcţia de primar, într-o nouă etapă de dezvoltare a Aradului. Sunt convins că în echipă, alături de Gheorghe Falcă, Iustin Cionca, Călin Bibarţ şi ceilalţi colegi, vom câştiga alegerile locale şi parlamentare din acest an şi vom da Aradului o administraţie puternică, eficientă, capabilă să continue schimbările pozitive în oraş, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite