Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Peste 51.000 de măști chirurgicale vor ajunge în Arad, pentru medicii de familie şi persoanele vârstnice”

Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean și coordonatorul Rețelei Solidarității, cel care a anunțat la începutul săptămânii instituirea obligativității purtării măștilor de protecție în Arad, susține că peste 51.000 de măști chirurgicale sunt așteptate să vină. Acestea vor fi împărțite medicilor de familie și persoanelor vârstnice.

Sergiu Bîlcea: „Peste 51.000 de măști chirurgicale vor ajunge în Arad, pentru medicii de familie şi persoanele vârstnice”
Comentează 0

„Continuă gesturile impresionante de solidaritate şi sprijin. În această perioadă dificilă, companiile mari înţeleg responsabilitatea faţă de societate şi sprijină personalul medical şi grupurile vulnerabile. Peste 51.000 de măști chirurgicale vor ajunge în Arad, la medicii de familie şi persoanele vârstnice. Mulţumim EMAG, care a donat peste 4 milioane de măşti la nivel naţional. Dintre acestea, medicii de familie primesc 27.600 de măști (distribuite de CAS) iar centrele de îngrijire ale persoanelor vârstnice și bolnavii cronici din județul nostru vor primi 23.400 de măști (distribuite de DGASPC). Aceste gresturi salvează vieţi şi dau ne dau încredere în ziua de mâine: nu suntem singuri, suntem împreună!”, afirmă Bîlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite