Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alianţa Vestului, proba solidarităţii: Bîlcea şi Bolojan renunţă la salarii

Epidemia de coronavirus a pus autorităţile în faţa unor provocări neaşteptate: a fost nevoie de decizii, bani alocaţi, regândirea funcţionării instituţiilor, investiţii în spitale. Dincolo de aceste decizii ale administraţiei, este importantă solidaritatea oamenilor, răspunsul societăţii civile. Şi aici, unii lideri au înţeles că este nevoie de un semnal, de un exemplu.

Alianţa Vestului, proba solidarităţii: Bîlcea şi Bolojan renunţă la salarii
Comentează 1

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a anunţat că donează tot salariul Reţelei Solidarităţii, pe toată perioada stării de urgenţă. „Donez salariul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean pentru Reţeaua Solidarităţii, pe tot parcursul stării de urgenţă. Vreau să dau un exemplu şi un impuls tuturor celor care au posibilitatea să ajute în această perioadă. Banii merg către persoanele izolate fără sprijin şi spre persoanele vulnerabile social. Ei sunt victime fără apărare ale acestei epidemii. Fac apel la solidaritate, la toţi cei care vor să ajute spitalele, persoanele aflate în linia întâi în lupta cu epidemia şi persoanele cu probleme sociale. Am întâlnit oameni admirabili care ajută şi dăruiesc. Suntem o comunitate puternică, noi creştem prin iniţiativă privată şi prin implicare. Împreună, vom depăşi această situaţie şi vom fi mai  puternici”, a scris acesta pe o reţea de socializare.

Şi primarul din Oradea, Ilie Bolojan, a optat pentru un exemplu de solidaritate: donează 30% din salariu şi a îndemnat directorii instituţiei să procedeze la fel. Alianţa Vestului funcţionează la nivelul exemplului de solidaritate!  

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite