Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Mă întreb dacă problemele pe care le generează noile restricții nu atârnă mai greu în balanță decât efectele pozitive...”

Deputatul liberal Sergiu Bîlcea susţine, în contextul apariţiei unor noi restricţii pentru combaterea COVID-19, că decidenţii ar trebui să mediteze mai mult asupra măsurilor, care ar trebui să fie predictibile şi în acord cu ceea ce îşi doresc oamenii să îşi asume.

Sergiu Bîlcea: „Mă întreb dacă problemele pe care le generează noile restricții nu atârnă mai greu în balanță decât efectele pozitive...”
Comentează 0

„Mă întreb dacă problemele pe care le generează noile restricții nu atârnă mai greu în balanță decât efectele pozitive... Mă întreb dacă nu ar fi mai eficient și mai drept să suporte consecințele cei care nu respectă regulile simple... Așa cum știți, am îndemnat la încredere în autoritățile medicale și am în continuare toată considerația și aprecierea pentru ele. Dar au oare imaginea de ansamblu asupra societății? Asupra efectelor economice, sociale, în educație? Încrederea în drumul de parcurs este esențială și semnalele pe care le primesc sunt că oamenii își pierd încrederea. Știu că situația medicală e gravă și văd ce se întâmplă în lume, dar odată cu protecția pe care o oferă campania de vaccinare cred că trebuie să medităm mai mult asupra deciziilor pe care le luăm, care ar trebui să fie predictibile și în acord cu ceea ce doresc oamenii să își asume”, susţine deputatul Sergiu Bîlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite