Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Le mulţumim în mod special, de Ziua Internaţională a Asistentelor Medicale, doamnelor şi domnişoarelor din Arad”

Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Asistentelor Medicale, îndreptându-și gândurile înspre doamnele și domnișoarele de la Arad, aflate în prima linie, în luptă cu coronavirusul.

Sergiu Bîlcea: „Le mulţumim în mod special, de Ziua Internaţională a Asistentelor Medicale, doamnelor şi domnişoarelor din Arad”
Comentează 0

„Sunt în prima linie în lupta cu pandemia, sunt cel mai aprope de pacienţi, dăruiesc viaţă şi ne dau speranţă. Le mulţumim în mod special astăzi, de ziua internaţională a asistentelor medicale, doamnelor şi domnişoarelor din Arad. În lupta cu Coronavirus, înţelegem mai mult decât altă dată cât sunt de importante, ce riscuri îşi asumă, câtă pasiune pun în meseria lor. În imagini sunt câteva din asistentele arădene care ne dau încredere că vom reveni la viaţa noastră normală - Alecu Nicoleta (chirurgie), Sonia Todoca (UPU), Irina Barata (municipal), Cecilia Ardelean (radiologie), Ema Dumbrăvicean (ATI judeţean), Ana Bot (dispensar). La mulţi ani tuturor asistentelor medicale, mulţumim, vă preţuim!”, scrie pe Facebook Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite