Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Drumurile nu se repară cu povețele și comunicatele de presă ale PSD!”

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad și al PNL Arad precizează că datele publicate de deputatul Florin Tripa cu privire la construcția bugetului județului Arad pe anul 2017 sunt lipsite de consistență.

Sergiu Bîlcea: „Drumurile nu se repară cu povețele și comunicatele de presă ale PSD!”
Comentează 0

Comentariile tendențioase ale deputatului Florin Tripa caută să mascheze, de fapt, eșecul acestuia în atragerea de finanțări de la Guvern pentru județul Arad. Florin Tripa ne dă sfaturi cu privire la drumurile pe care să le reparăm, dar a votat împotriva solicitărilor Consiliului Județean Arad și a nevoilor Aradului, la stabilirea bugetului național. Așteptăm și noi, și arădenii, ca deputatul Tripa să depășească faza povețelor și să înceapă să muncească pentru Arad, fiindcă nu putem repara drumurile cu comunicatele sale de presă și cu povești”, a declarat vicepreședintele PNL Arad.

Sergiu Bîlcea spune că s-ar fi așteptat ca Florin Tripa să pledeze în Parlament pentru interesele arădenilor, ceea ce nu se întâmplă. „Nu îndrăznește să se uite la Dragnea sau la Grindeanu, nu are curajul să îi întrebe de ce au lăsat Aradul la urmă, de ce au blocat iar pasajele, de ce ignoră spitalul. În schimb, continuă să înșire cifre greșite și să le dea lecții arădenilor. Diferența dintre noi, cei de la Consiliul Județean, și Florin Tripa, este că noi muncim pentru Arad, el povestește, și atât”, a declarat Sergiu Bîlcea. 

Comunicat PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite